Buurtcentrum Mariaberg, Anjelierenstraat 35, 6214 SW Maastricht

info@rechtswinkelmaastricht.nl

WelkomOntstaanSamenwerking

Welkom

Welkom op de website van de Rechtswinkel Maastricht. Wij zijn blij dat u ons heeft gevonden en hopelijk kunnen wij u van dienst zijn met uw juridische vraag. Indien u een vraag heeft, dan zien wij u graag tijdens ons wekelijks spreekuur op donderdagavond! Kijkt u even rond op onze site om een idee te krijgen wat u van een spreekuur kunt verwachten.

Ontstaan

De Rechtswinkel Maastricht bestaat al sinds 1973 en is opgericht door een student. Sinds jaar en dag staan de vrijwilligers van de Rechtswinkel Maastricht klaar om hulpzoekende gedegen eerstelijns juridisch advies te bieden. Zij doen dit met de grootste toewijding en plezier. Alle vrijwilligers hebben tenminste een universitaire bachelor Rechtsgeleerdheid met succes afgerond.

Samenwerking

Samenwerking heeft de Rechtswinkel Maastricht hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden mensen via het Juridisch Loket, gemeenten of Trajekt naar ons doorverwezen. Wij kunnen mensen op onze beurt weer doorverwijzen naar de nodige professionals.

Wij zoeken nieuwe vrijwilligers/bestuursleden

Vacatures
De Rechtswinkel Maastricht voert geen procedures en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de adviezen die zij verstrekt.